Seat Leon 1,4 eHybrid 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Seat Leon 1,4 eHybrid 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Seat Leon 1,4 eHybrid 2020 on dynaaminen ja ympäristötietoinen valinta, joka edustaa modernia plug-in-hybridi-teknologiaa kompaktissa paketissa. Sen sulavalinjainen muotoilu yhdistettynä edistyksellisiin ajoteknologioihin luo ajokokemuksen, joka ihastuttaa niin kaupunkiliikenteessä kuin avoimilla teilläkin. Tämä Seat Leon on varusteltu tasapainoisella yhdistelmällä polttomoottoria ja sähkömoottoria, tarjoten nautittavan ajodynamiikan ja taloudellisen kulutuksen.

Seat Leon 1,4 eHybridin sydän on sen tehokas 13,1kWh akkukapasiteetti, joka mahdollistaa huomattavan ajomatkan pelkästään sähköllä. Tämän akun ansiosta voit nauttia hiljaisesta ja päästöttömästä ajosta kaupunkiolosuhteissa, tai hyödyntää bensiini- ja sähkömoottoreiden yhteispeliä pidemmillä matkoilla. Auto on varustettu Type 2 latauspistokkeella, joka on Euroopan laajuisesti yleisimmin käytetty standardi sähköautojen lataukseen. Sen ansiosta lataaminen on vaivatonta niin kotona kuin julkisissakin latauspisteissä.

Muistathan, että kaikki Seat Leon 1,4 eHybrid 2020 -mallin lataukseen tarvittavat laadukkaat tarvikkeet, kuten latausasemat ja kaapelit, löydät kätevästi Nordic Plug -verkkokaupastamme.

Auton akkukoko [kWh]

13,1

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet