Rolls-Royce Spectre 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Rolls-Royce Spectre 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Rolls-Royce tuo maailman rientoihin uudenlaisen ylellisyyden Spectre 2023 -mallillaan, joka on brändin ensimmäinen askel kohti yksinomaan sähköistettyä tulevaisuutta. Tyylikkyydestä ja hienostuneisuudesta tunnetun brittiläisen autonvalmistajan tämä jalo ajoneuvo tarjoaa vailla vertaa olevan matkustuskokemuksen, yhdistäen perinteisen käsityötaidon ja viimeisimmän sähköautojen teknologian.

Rolls-Royce Spectre 2023:n sydän on sen voimakas 100kWh akkukapasiteetti, joka lupaa pitkiä matkoja lataamisen murheitta. Älykkäässä ja intuitiivisessa Type2 latauspistokkeessa on universaali yhteensopivuus, varmistaen helpon ja nopean latauksen. Kattava ajotietokone, huippuluokan infotainment-järjestelmä sekä äänieristetty ohjaamo tekevät ajomatkoista nautinnollisen kokemuksen, juuri kuten Rolls-Roycelta voi odottaa.

Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet ja latausasemat, jotka takaavat, että Rolls-Royce Spectre 2023 on aina valmiina viemään sinut seuraavaan määränpäähän eleganssin ja tehokkuuden kera.

Auton akkukoko [kWh]

100

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

200

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet