Renault Zoe Z.E 50 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Zoe Z.E 50 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Renault Zoe Z.E 50 2019 - Täyssähköisen ajamisen ilo sinulle ja ympäristölle

Renault Zoe Z.E 50 vuosimallia 2019 on täyssähköistä tehokkuutta ja tyylikkyyttä edustava henkilöauto, joka on suunniteltu viemään sinut päivittäisen liikkumisen uudelle tasolle. Sen persoonallinen muotoilu ja kompakti koko tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiin, mutta myös moitteettoman ajokumppanin pidemmille matkoille. Tämän vihreän menopelin sydämenä sykkii 52 kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa vaivattomasti yli 300 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella, riippuen ajotavasta ja olosuhteista.

Renault Zoen Type2 latauspistoke on Euroopan standardi ja helpottaa lataamista monipuolisella yhteensopivuudella erilaisten latausasemien kanssa. Auto on varustettu älykkäällä energianhallintajärjestelmällä ja monipuolisilla ajotilan valinnoilla, jotka mahdollistavat energiatehokkuuden optimoinnin ajon aikana. Sen edistyksellisen R-Link infotainment-järjestelmän ansiosta pysyt yhteydessä digitaaliseen maailmaan ja voit nauttia viihteestä missä ikinä liikutkin.

Luontaisesti ympäristöystävällinen Zoe Z.E 50 ei jätä jälkeensä paikallisia päästöjä, mahdollistaen nautinnon puhtaasta ja hiljaisesta ajokokemuksesta. Tämä, yhdistettynä edullisiin käyttökustannuksiin ja autoon tähdättyyn viimeisimpään turvateknologiaan, tekee siitä erinomaisen valinnan niin yksityiskäyttöön kuin yritysautoksi.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat lataustarvikkeet Renault Zoe Z.E 50:een, mukaan lukien latauskaapelit, seinälaturit ja muita sähköautoiluun liittyviä lisävarusteita, jotka tekevät jokapäiväisestä lataamisesta nopeaa ja helppoa.

Auton akkukoko [kWh]

52

Auton laturin teho [kW]

22

Auton laturin kytkentä

3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet