Renault Zoe Z.E 40 2016 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Zoe Z.E 40 2016 lataaminen
Kuvituskuva

Renault Zoe on moderni täyssähköauto, joka yhdistää sulavalinjaisen muotoilun ja ympäristöystävällisen liikkuvuuden kaupunkiympäristössä. Vuoden 2016 Zoe Z.E 40 malli edustaa sähköautojen uutta sukupolvea, missä huomio on siirretty pidemmän toimintamatkan ja käyttäjäystävällisyyden varmistamiseen. Sen tyylikäs ulkomuoto ja miellyttävä sisätilan suunnittelu tekevät jokaisesta ajomatksasta nautinnon.

Renault Zoe Z.E. 40 on varustettu vaikuttavilla ominaisuuksilla, joita odottaisi korkeamman hintaluokan ajoneuvoista. 41kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa jopa 300 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella (NEDC mittausmenetelmän mukaan), mikä kattaa kevyesti päivittäisen liikkumisen tarpeet. Sen Type2 latauspistoke on yhteensopiva useimpien julkisten ja yksityisten latauspisteiden kanssa, tehden siitä erittäin käytännöllisen valinnan sähköautoilijoille. Lisäksi, lyhyemmät latausajat ja käyttäjäystävälliset toiminnallisuudet, kuten esilämmitys älypuhelinsovelluksen kautta, tekevät Zoe Z.E 40:stä oivan kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

Haluatko sujuvoittaa ajokokemustasi entisestään? Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Zoe Z.E 40 -autosi lataukseen, kattaen laajan valikoiman latausasemia ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu vastaamaan sähköautosi tarpeita.

Auton akkukoko [kWh]

41

Auton laturin teho [kW]

22

Auton laturin kytkentä

3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet