Renault Megane E-Tech PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Megane E-Tech PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan moderniin ja eleganttiin Renault Megane E-Tech PHEV 2020 -malliin, joka on suunniteltu täyttämään nykypäivän ekologiset sekä käytännölliset ajotarpeet. Tämä ladattava hybridiauto tarjoaa saumattoman yhdistelmän tehokasta polttomoottoria ja kehittyneitä sähkökäyttöisiä komponentteja, jotka takaavat sekä dynaamisen ajoelämyksen että vastuullisen matkanteon. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä huippuluokan viimeistelyyn luo autoilijalle ainutlaatuisen ympäristön niin kaupunkiajossa kuin pitkilläkin matkoilla.

Renault Megane E-Tech PHEV 2020 on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, joka on yleisesti hyväksytty Euroopassa, mahdollistaen latauksen laajasti erilaisissa latauspisteissä. Autoon integroitu 9,8kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa useita kymmeniä kilometrejä pelkkää sähkökäyttöä, tarjoten erinomaisen toimintamatkan ja vähentäen tarvetta bensiinin tankkaukselle. Renault Megane E-Tech PHEV on suunniteltu vastaamaan pienemmällä akkukapasiteetilla varustettujen hybridien tarpeisiin, tarjoten nopean latauksen ja sujuvan vaihtoehdon niille, jotka haluavat yhdistää perinteisen ja sähköisen ajon parhaat puolet.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Megane E-Tech PHEV:n lataamiseen – laadukkaat latauskaapelit, latausasemat ja muut lisävarusteet varmistavat, että autosi on aina valmiina seuraaviin seikkailuihin.

Auton akkukoko [kWh]

9,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet