Renault Megane E-TECH Electric 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Megane E-TECH Electric 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Renault Megane E-TECH Electric 2022 on uuden aikakauden symboli, joka uudistaa Renault'n ikonisen perimän sähköisen liikkumisen maailmassa. Upea muotoilu ja edistyksellinen teknologia kohtaavat tässä ajoneuvossa, joka tarjoaa puhtaan ja tehokkaan ajokokemuksen. Sen dynaaminen ulkomuoto ja aerodynaaminen profiili eivät ainoastaan houkuta katseita vaan myös parantavat energiatehokkuutta, joka on kaikkien sähköautojen keskiössä.

Tämä futuristinen malli on varustettu valinnalla joko 40 kWh tai 60 kWh akkukapasiteetista, jotka tarjoavat kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Akkukapasiteetin ja Type2 latauspistokkeen ansiosta Renault Megane E-TECH Electric 2022 tukee sekä kotilatausta että julkista nopeaa latausta, tarjoten runsaasti joustavuutta ja mukavuutta omistajilleen. Korkeatasoinen sisätilojen viimeistely ja viimeisimmät käyttöjärjestelmät varmistavat, että kuljettajat voivat nauttia modernista ja yhdistetystä ajokokemuksesta.

Muistutamme asiakkaitamme, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Megane E-TECH Electric 2022 -autonne lataukseen, olipa kyseessä sitten latauskaapeli, seinälaturi tai muu lataustarvike. Käykää valikoimassamme ja löytäkää kaikki mitä tarvitsette saumattomaan sähköautoelämään.

Auton akkukoko [kWh]

40 / 60

Auton laturin teho [kW]

22

Auton laturin kytkentä

3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet