Renault Master Z.E 33 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Master Z.E 33 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu Renault Master Z.E. 33 2019 -malliin, joka tarjoaa käytännöllisyyttä ja vastuullisuutta niin yksityisiin kuin liiketoiminnallisiinkin kuljetustarpeisiin. Tämä täyssähköinen pakettiauto on ihanteellinen ratkaisu kaupunkien vihreämmille vyöhykkeille, tarjoten äänettömän ja päästöttömän vaihtoehdon hyötyajoneuvoksi. Master Z.E:n kookas tavaratila ja joustavat varusteluvaihtoehdot tekevät siitä loistavan valinnan erilaisiin kuljetustehtäviin.

Renault Master Z.E. on varustettu 33 kWh litiumioniakulla, joka pystyy vastaamaan päivittäisen liikkumisen tarpeeseen yhdellä latauksella. Type2 latauspistokkeensa ansiosta se sopii sujuvasti yhteen laajan latausverkoston kanssa. Master Z.E. 33 2019 mahdollistaa tehokkaan lataamisen ja aikatehokkaat siirtymät työpäivän lomassa.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Master Z.E. 33 2019 -mallin lataukseen, varmistaen, että olet aina valmiina tien päälle.

Auton akkukoko [kWh]

33

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet