Renault Master E-Tech 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Master E-Tech 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Renault Master E-Tech 2022 edustaa uuden sukupolven sähköajoneuvoja, jotka suunnattiin vastaamaan erityisesti kaupunkilogistiikan ja liiketoiminnan tarpeisiin. Täydellisen sähkömoottorinsa ja käyttötarpeisiin optimoidun suunnittelunsa ansiosta se tarjoaa kustannustehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja huippuluokan suorituskykyä ilman kompromisseja. Tyylikkään muotoilunsa, korkeatasoisen viimeistelyn ja huippuunsa viedyn käyttömukavuuden myötä tämä ajoneuvo symboloi modernia zero-emission -kuljettamista.

Renault Master E-Tech on varustettu 52 kWh:n akkukapasiteetilla, joka antaa sille vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Type2 latauspistokkeen ansiosta lataus on helppoa ja vaivatonta, ja se sopii yhteen eurooppalaisten latausstandardien kanssa. Auton älykäs energianhallinta varmistaa, että sähköä käytetään taloudellisesti, jolloin pidempien matkojen suorittaminen kaupungin sisällä tai sen ulkopuolella on huolettomampaa. Lisäominaisuuksiin kuuluvat edistykselliset turvatekniikat, helppo navigointi, ja monipuoliset säilytysratkaisut, jotka tekevät tästä mallista ihanteellisen kumppanin monille eri ammattialoille.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Master E-Tech -autosi lataamiseen, tehden sähköisestä ajamisesta vieläkin helpompaa ja mukavampaa. Meiltä löydät laadukkaat latausasemat, kaapelit ja adapterit, jotka takaavat turvalliset ja nopeat latausratkaisut ajoneuvoosi.

Auton akkukoko [kWh]

52

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

22

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet