Renault Kangoo Z.E 33 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Kangoo Z.E 33 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Renault Kangoo Z.E. 33 on vuoden 2019 kunnianarvoinen edustaja Renaultin sähköautojen sarjassa, joka sopii täydellisesti sekä kaupunkiajeluun että työkaluksi yrityskäyttöön. Kangoo Z.E. nostaa esiin toimivuuden ja taloudellisuuden, yhdistäen näppärän koon ja käytännöllisyyden täyssähköisen ajamisen hyötyihin. Erityisesti niille, jotka etsivät ketterää ja ympäristöystävällistä ajokkia, Kangoo Z.E. 33 tarjoaa tähän mainion ratkaisun.

Renault Kangoo Z.E. 33 on varustettu 33 kWh:n akustolla, joka mahdollistaa vakuuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella – tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaupunki- ja lyhyempien matkojen ajoon. Type 2 latauspistokkeen ansiosta lataus on vaivatonta ja yhteensopivaa useimpien julkisten latausasemien sekä kotitalouspisteiden kanssa. Sähkömoottorin hiljainen käynti ja välittömästi saatavilla oleva vääntö tarjoavat miellyttävän ja jouhevan ajoelämyksen.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Kangoo Z.E 33:n lataamiseen – oli kyseessä sitten kotilatausasema tai matkalle mukaan otettava latauskaapeli.

Auton akkukoko [kWh]

33

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet