Renault Kangoo E-Tech 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Kangoo E-Tech 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Renault Kangoo E-Tech 2022 on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja ympäristötietoisuutta. Tämä dynaaminen täyssähköpakettiauto on suunniteltu niin yritysten kuin yksityistenkin tarpeisiin, tarjoten tilavaa tavaratilaa ja nollapäästöistä ajamista. Luotettava ja taloudellinen ajoneuvo siivittää päivittäisen liikkumisen uudelle tasolle sähköisen voimanlähteen ansiosta.

Kangoo E-Techin 44kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan toimintasäteen, joka takaa pitkät matkat yhdellä latauksella. Sen Type2 latauspistoke on EU-standardien mukainen ja tarjoaa monipuoliset latausmahdollisuudet. Uusimmat turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet varmistavat miellyttävän matkanteon, olipa suuntana sitten kaupungin vilinä tai rauhallisemmat tienoot. Lisäksi älykäs navigointi ja viihdejärjestelmä tekevät ajokokemuksesta nautinnollisen ja tehokkaan.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Renault Kangoo E-Tech 2022 -autosi lataukseen, olit sitten kotona tai liikkeellä. Meiltä saat sekä laadukkaat latausasemat että kattavan valikoiman lisävarusteita, jotka takaavat sähköautosi sujuvan ja turvallisen lataamisen.

Auton akkukoko [kWh]

44

Auton laturin teho [kW]

22

Auton laturin kytkentä

3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

80

Pikalaturi-tyyppi

( CCS )

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet