Renault Captur E-Tech PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Renault Captur E-Tech PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu uuden ajan liikkumisen mukavuuteen Renault Captur E-Tech PHEV 2020 -mallin myötä. Tämä pistokehybridi tarjoaa kiehtovan yhdistelmän edistynyttä sähköistä voimalinjaa ja tehokasta polttomoottoria, tarjoten kompromissittoman ajokokemuksen niin kaupunkiajossa kuin pitkemmillä reissuillakin. Moderni ja urheilullinen ulkomuoto ohjaa katseet, kun taas sisätilat huokuvat hienostuneisuutta ja innovatiivista suunnittelua.

Captur E-Tech PHEV on varustettu 9,8kWh akkukapasiteetilla ja Type2 latauspistokkeella, jonka ansiosta voit nauttia jopa 45 kilometrin toimintasäteestä pelkästään sähköllä - täydellistä lyhyille matkoille ja päivittäisille asiointireissuille. Älykäs energianhallintajärjestelmä varmistaa, että akun lataustaso optimoidaan aina parhaalle mahdolliselle tasolle, ja kun matka käy pidemmäksi, hybridi ottamaan parhaan hyödyn irti polttomoottorista. Capturin huippuunsa viilattu plug-in hybridijärjestelmä takaa tehokkaan, sujuvan ja ympäristöystävällisen ajon, minkä lisäksi CO2-päästöt pysyvät alhaisina.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaiken tarvittavan Renault Captur E-Tech PHEV 2020 -mallisi lataamiseen – olipa kyseessä latausasema kotiin tai matkoille sopivat lisävarusteet. Meiltä saat tehokkaat ratkaisut autosi energiahuoltoon, jotta seuraava sähköinen seikkailusi voi alkaa huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

9,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet