Range Rover Velar PHEV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Elegantti ja uraauurtava, Range Rover Velar PHEV 2021 on innovatiivinen esimerkki laadusta ja suorituskyvystä, joka sisältää kestävän kehityksen elementit. Tämä pistokeladattava hybridi-SUV yhdistää Range Roverin tunnetun ylellisyyden ja maastokyvykkyyden huipputeknologiaan, jonka tuloksena on hallittu ja mukava ajokokemus sekä kaupungin kaduilla että Off-road-maastoissa.

Range Rover Velar PHEV on varustettu Type 2 latauspistokkeella, mikä mahdollistaa yhteensopivuuden useiden latausasemien kanssa. Sen 17,1 kWh akkukapasiteetti antaa mahdollisuuden nauttia huomattavasta ajomatkaa pelkillä sähkövoimin, ja kun yhdistettynä polttomoottoriin, varmistetaan erinomainen toimintamatka ja joustavuus pitkilläkin matkoilla. Auton edistykselliset ajotilat ja tehokkuutta parantavat ominaisuudet kuten regeneratiivinen jarrutus tekevät siitä sekä taloudellisen että ympäristöystävällisen valinnan.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Range Rover Velar PHEV 2021 -autosi ongelmattomaan ja turvalliseen lataukseen. Olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai matkakäyttöön soveltuva laturi, meiltä saat luotettavat ratkaisut sähköistettyyn tulevaisuuteen.

Auton akkukoko [kWh]

17,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

32

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet