Range Rover Sport P440 PHEV 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Range Rover Sport P440 PHEV 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan vuoden 2023 Range Rover Sport P440 PHEV -maasturin ylellisyyteen ja suorituskykyyn, joka on suunnattu vaativaan makuun ja ympäristötietoiseen ajatteluun. Tämä edistyneen teknologian voimanpesä tarjoaa huippuluokan ajokokemuksen, jossa yhdistyvät vaivaton suorituskyky, ylelliset sisustan yksityiskohdat ja Range Roverin perinteikäs muotoilu. Mutkattoman matkanteon tekevät mahdolliseksi pehmeä plug-in-hybridivoimalinja ja Type 2 -latauspistoke, jotka luovat moitteettoman yhdistelmän voimaa ja tehokkuutta.

Range Rover Sport P440 PHEV on varustettu kookkaalla 38,2 kWh:n akkukapasiteetilla, mikä on yllätys perinteisten hybridien tyypillisesti pienempään akkukapasiteettiin verrattuna. Tämä merkitsee pidempiä etäisyyksiä pelkästään sähkövoimalla ja tehokkaampaa latausta, mikä hyödyttää niin käyttökustannuksia kuin ympäristöäkin. Lisäksi auton Type 2 -latauspistoke mahdollistaa joustavan latauksen yleisimmillä latausasemilla ja nopean akun latautumisen.

Muistathan, että kaikki tarvittavat tarvikkeet ja laatuvarusteet tämän Range Roverin lataukseen löytyvät kätevästi Nordic Plugista – sinun täyden palvelun sähköautojen latauspisteeltä.

Auton akkukoko [kWh]

38,2

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet