Range Rover Sport P400 PHEV 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Range Rover Sport P400 PHEV 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Land Rover Range Rover Sport P400 PHEV, vuoden 2019 malli, tarjoaa sekä voiman että tyylikkyyden yhdistelmän, joka istuu erinomaisesti niin kaupunkiympäristöön kuin vaativampiinkin olosuhteisiin. Tämä ladattava hybridi-SUV yhdistää näyttävän muotoilun ja ylelliset sisätilat Land Roverin tunnettuun off-road-suorituskykyyn, tarjoten monipuolisen kokemuksen modernille autoilijalle.

Varusteltu tehokkaalla bensiinimoottorilla ja sähkömoottorilla, Range Rover Sport P400 PHEV tarjoaa vaikuttavan ja ympäristöystävällisen ajoelämyksen pienemmällä hiilijalanjäljellä. 12,4 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa toimintamatkan pelkästään sähköllä ajettaessa, tarjoten hiljaista ja saasteetonta ajoa lyhyemmillä matkoilla. Type2-latausliitäntä varmistaa laajan yhteensopivuuden useimpien julkisten latausasemien kanssa ja mahdollistaa akun lataamisen vaivattomasti ja nopeasti.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät juuri Range Rover Sport P400 PHEV:si tarvitsemat latausasemat ja lisätarvikkeet turvalliseen ja tehokkaaseen lataukseen. Vuoden 2019 Range Rover Sport P400 PHEV:n omistajana sinun ei tarvitse huolehtia latausratkaisuista, sillä meiltä löydät kaiken tarvittavan varmistaaksemme, että autosi on aina valmiina seuraavaan seikkailuusi.

Auton akkukoko [kWh]

12,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet