Range Rover P400 PHEV 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Range Rover P400 PHEV 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tässä on teille valmis kuvausteksti Range Rover P400 PHEV 2019 -mallista verkkokauppanne tarpeisiin:

"Astu luksuksen ja vastuullisuuden maailmaan Range Rover P400 PHEV 2019 -mallin myötä. Tämä plug-in-hybridi yhdistää jylhän suorituskyvyn ja arvokkaan muotoilun ekologiseen ajatteluun. Sen tyylikäs ulkomuoto peittää alleen huipputeknologian, joka tarjoaa häikäisevän ajokokemuksen kaikille teillä.

Range Rover P400 PHEV on varustettu 13 kWh:n akkukapasiteetilla, joka tuo lisää joustavuutta ja mahdollistaa merkittävän määrän sähköajoa, pienentäen näin polttoaineen kulutusta ja päästöt minimiin. 2.0-litrainen Ingenium bensiinimoottori yhdistetty sähkömoottoriin takaa voimakkaan mutta sileän kiihtyvyyden ja erinomaisen suorituskyvyn maastoajo-ominaisuuksista tinkimättä. Auton Type 2 -latauspistoke tarjoaa yhteensopivuuden laajan valikoiman julkisten ja kotitalouden latausasemien kanssa, varmistaen että olet aina valmis lähtemään seuraavalle seikkailulle.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet Range Rover P400 PHEV:n lataukseen, varmistaen, että autosi on aina valmiina matkaan olitpa sitten kotona tai tien päällä."

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet