Range Rover Evoque P300 PHEV 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Range Rover Evoque P300 PHEV 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Elegantti ja urbaani, Range Rover Evoque P300 PHEV 2019 on täydellinen yhdistelmä luksusta ja ympäristötietoisuutta. Tämä huipputyylikäs plug-in-hybridi tukee moderneja kuljettajia tarjoamalla tyylikkään muotoilun, edistyksellisen teknologian ja off-road suorituskyvyn, joka tekee vaikutuksen niin kaupunkiympäristössä kuin vaativillakin maastoteillä. Evoquen räätälöity design ja viimeistellyt yksityiskohdat todistavat, että ympäristöystävällinen matkanteko ei sulje pois luksusluokan mukavuutta.

Evoque P300 PHEV on varustettu Type 2 -latausliitännällä ja kompaktilla 15kWh:n akulla, joka tarjoaa erinomaisen sähköisen kantaman yhdistettynä tehokkaaseen bensiinimoottoriin, tarjoten näin joustavuutta ja tehokkuutta matkaan. Auton sähköistä osuutta tukevat muun muassa älykäs järjestelmänhallinta ja regeneratiivinen jarrutus, jotka maksimoivat ajoneuvon energiatehokkuuden. Sujuvan latauskokemuksen varmistaa sen kätevä ja nopea latauskyky, joka mahdollistaa akun täyttämisen tyhjästä täyteen jopa vain muutamassa tunnissa.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Range Rover Evoque P300 PHEV:n lataukseen, varmistaen ongelmattoman ja vaivattoman latauskokemuksen. Valikoimastamme löytyvät korkealaatuiset latausasemat, latauskaapelit ja muut lisätarvikkeet sähköautosi tarpeisiin.

Auton akkukoko [kWh]

15

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

32

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet