Porsche Taycan 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Porsche Taycan 2020 merkitsee uraauurtavaa sähköautoilun taivalta, ollen Porschen ensimmäinen täyssähköinen malli, joka asettaa uuden mittapuun suorituskyvylle, muotoilulle ja ajokokemukselle. Taycanin eleganssi ja dynaamisuus heijastuvat sen virtaviivaisessa muotokielessä ja urheilullisissa linjoissa, vakuuttaen jokaisen, joka sen ohjaamoon astuu.

Varusteltuna huippuluokan akustolla, joka on saatavilla 79 kWh tai 93 kWh kapasiteetilla, Taycan voi kiihtyä 0-100 km/h vain muutaman sekunnin kuluessa - riippuen valitusta mallista. Sen Type 2 -latausliitäntä mahdollistaa joustavan lataamisen kotona tai julkisissa latauspisteissä, kun taas Pitkä kantama ja nopean latauksen ominaisuudet tekevät siitä päivittäisen ajon luotettavan kumppanin sekä pitkien matkojen taivalta janoavan sähköisen menopelin. Ei unohdeta intuitiivista infotainment-järjestelmää ja edistyksellistä kuljettajaa assistoivaa teknologiaa, jotka yhdessä lupaavat sekä turvallisen että nautinnollisen ajokokemuksen.

Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Porsche Taycanisi lataamiseen, varmistaaksesi, että sähköautosi on aina valmiina seuraavaa matkaa varten.

Auton akkukoko [kWh]

79 / 93

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikella/vasemmalla

Pikalatausteho [kW]

270

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet