Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2017 on loistava esimerkki siitä, miten teho ja ympäristötietoisuus voivat kulkea käsi kädessä. Tämä urheilullinen plug-in-hybridi yhdistää Porschen legendaarisen suorituskyvyn sekä taloudellisuuden ja ekologisuuden, joita nykypäivän kuljettajat arvostavat. Ulkoisesti auto edustaa Porschen tyylikästä muotoilua, säilytellen samalla aerodynaamiset ja elegantit linjat, jotka tekevät mallista ikonisen. Tähän lisätään vielä modernit yksityiskohdat, kuten futuristiset ajovalot ja dynaaminen siluetti, jotka tekevät Panamera E-Hybridistä varman katseenvangitsijan.

Panamera 4 E-Hybridin sydämen muodostaa edistyksellinen voimalinja, joka koostuu tehokkaasta polttomoottorista sekä sähkömoottorista, jotka yhdessä tuottavat voimakkaan mutta silti taloudellisen ajokokemuksen. Auton 14,1 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan sähköisen toimintamatkan ja kaupunkiajossa voit nauttia lähes äänettömästä sähköajosta. Type2-latauspistokkeen ansiosta Panamera E-Hybrid latautuu vaivattomasti ja yhteensopivuus julkisten latauspisteiden kanssa on taattu.

Kokonaisuutta täydentää ajoneuvon korkea varustelutaso, joka sisältää uusinta teknologiaa ajoturvallisuuden, mukavuuden ja infotainmentin aloilta, sekä laadukkaat materiaalit ja viimeistely, jotka viestivät luksuksesta ja erinomaisuudesta.

Muistathan, että Nordic Plugin kattavasta valikoimasta löydät kaikki tarpeelliset tarvikkeet Porsche Panamera 4 E-Hybridisi lataukseen, jotta voit nauttia sähköisestä ajamisestasi huolettomasti ja tyylillä.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet