Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2014 lataaminen
Kuvituskuva

Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2014 on upea fuusio suorituskykyistä urheiluautoa ja vastuullista sähköistä voimaa. Tässä mallissa Porsche on onnistuneesti yhdistänyt tyylikkään muotoilunsa ja innovatiivisen hybriditeknologian, tarjoten näin ekokelpoisen valinnan suorituskykyistä autoa hakevalle kuljettajalle. Panamera 4 E-Hybrid vakuuttaa dynaamisella ajotuntumallaan ja eeppisellä moottorin äänellä, yhdistettynä sähköisen ajon hiljaisuuteen ja päästöttömyyteen.

Mallissa on edistynyt plug-in hybridijärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas polttomoottori ja vahva sähkömoottori, yhteensä luoden upeaa suorituskykyä. Tällä 14,1kWh akkukapasiteetilla varustetulla E-Hybridillä voit nauttia jopa 36 kilometrin puhdasta sähköistä ajomatkaa (NEDC), ennen kuin bensiinimoottori astuu kehiin takaamaan Porsche-kaltaista ajonautintoa pitkillekin matkoille. Type2-latauspistokkeen ansiosta voit hyödyntää laajaa julkista latausverkkoa tai varmistaa tehokkaan latauksen kotona omalla latausasemallasi.

Huomaathan, että Nordic Plugista löydät helposti kaikki tarvittavat tarvikkeet Porsche Panamera 4 E-Hybridin lataukseen - turvallisen lataamisen ja vaivattoman matkanteon takaamiseksi.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet