Porsche Cayenne E-Hybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Porsche Cayenne E-Hybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikkäästi suunniteltu ja urheilullinen Porsche Cayenne E-Hybrid 2021 yhdistää arvostetun saksalaisen valmistajan tuoman ylellisyyden ja suorituskyvyn sähköisen voiman parissa. Tämä mahti-SUV tarjoaa jännittävän ajokokemuksen, koska sen tehoa täydentää vastuullinen hybridivetotekniikka, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää perinteisen moottorin voiman ja uuden ajan sähköistä efficiency.

Porsche Cayenne E-Hybrid 2021 varustetaan vaikuttavalla 17,9kWh litium-ioni akulla, mikä mahdollistaa merkittävän sähköisen toimintasäteen ja tukee pienempiä päästöjä jokapäiväisessä ajossa. Type 2 -latausstandardi takaa latauksen helppouden ja nopeuden, ja voit hyödyntää laajan valikoiman julkisia latausasemia. Sen lisäksi auto tarjoaa hienostuneita ominaisuuksia, kuten älykkään energianhallintajärjestelmän, adaptiivisen ilmajousituksen, sekä ylellisen sisustan täynnä korkealaatuisia materiaaleja ja digitaalista teknologiaa ajon mukavuutta ja turvallisuutta lisäämään.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät täydellisen valikoiman sähköauton latausasemia ja lisätarvikkeita täyttämään kaikki yksilölliset lataustarpeet Porsche Cayenne E-Hybrid 2021 -autollesi.

Auton akkukoko [kWh]

17,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet