Porsche Cayenne E-Hybrid 2018 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Porsche Cayenne E-Hybrid 2018 lataaminen
Kuvituskuva

Porsche Cayenne E-Hybrid 2018 yhdistää tinkimättömän suorituskyvyn ja ympäristötietoisuuden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten premium-luokan ajokokemuksen niille, jotka arvostavat voimaa ja kestävyyttä mutta eivät halua tinkiä ympäristöarvoista. Tämä vaikuttava hybridi-SUV kätkee alleen edistyksellisen ja tehokkaan voimalinjan, joka sisältää polttomoottorin lisäksi 14,1kWh litiumioniakuston. Innovatiivisen voimanlähteensä ansiosta Cayenne E-Hybrid kykenee tarjoamaan jopa 44 kilometrin sähköisen toimintamatkan (WLTP:n mukaan), joka mahdollistaa lyhyemmät matkat täysin päästöttömästi.

Cayenne E-Hybridin tunnusomaisuutta korostaa sen Type 2 -latauspistoke, joka on vakiintunut eurooppalaiseksi standardiksi ja mahdollistaa monipuolisen latausvaihtoehtojen hyödyntämisen. Kuuluihan ajomatkaasi työmatka kaupungissa tai viikonloppureissu luonnon helmaan, voit luottaa Cayennen latausratkaisuihin. Auto tukee sekä tavallista kotilatausta että julkisia latausasemia, minkä ansiosta voit nauttia hybridiauton tuomasta joustavuudesta ja vähentää samalla hiilijalanjälkeäsi.

Muista, että Nordic Plugilta löydät aina kaikki tarvittavat lataustarvikkeet varmistamaan, että Porsche Cayenne E-Hybridisi akku on aina täynnä energiaa seuraavaa matkaa varten. Olipa tarpeesi sitten päivittäinen lataus kotona tai tehokas pikalatausratkaisu, meiltä löydät luotettavat ja laadukkaat tuotteet, jotka täydentävät vaivattomasti Porsche-kokemuksesi.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet