Porsche Cayenne E-Hybrid 2015 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Porsche Cayenne E-Hybrid 2015 lataaminen
Kuvituskuva

Valloittavasti yhdistäen voimaa ja vihreyttä, Porsche Cayenne E-Hybrid 2015 on luksusluokan SUV, joka tarjoaa hohdokkaan ajokokemuksen samalla kun pyrkii pienentämään ympäristöjalanjälkeään. Tyylikkäästi muotoillun ulkomuotonsa ja huipputason sisätilojensa ansiosta tämä ajoneuvo säilyttää ajattoman viehätyksensä niin kaupunkimiljöissä kuin maanteilläkin.

Tämän hybridimallin sydän on sen edistynyt voimansiirto, jossa 10,8 kWh:n akkukapasiteetti toimii yhdessä voimakkaan polttomoottorin kanssa tuottaen tehokkaan ja tasapainoisen suorituskyvyn. Type2 latauspistoke mahdollistaa joustavan ja yleisesti yhteensopivan lataustavan, mikä on elintärkeää nykyajan liikkuvassa maailmassa. Cayenne E-Hybrid latautuu tehokkaasti, tarjoten sillä suoritettaviin matkoihin tarvittavan sähköisen lisäpotkun.

Kun akuston koko ei vedä vertoja täyssähköautoille, tämä ei tarkoita, että Cayenne E-Hybrid olisi vähemmän pätevä. Sen tarjoama sähköinen toimintamatka on omiaan täyttämään päivittäiset tarpeet, ja kunhan muistaa pitää akun ladattuna, on mahdollista nauttia vähäpäästöisemmästä ajosta.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Porsche Cayenne E-Hybrid -autosi lataamiseen, olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman latausasemia ja lisätarvikkeita, jotka ovat räätälöity vastaamaan vaativienkin hybridiautojen tarpeita.

Auton akkukoko [kWh]

10,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet