Polestar 3 LR 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Polestar 3 LR 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Polestar 3 Long Range 2022 on upeasti suunniteltu, edistyksellinen sähköauto, joka edustaa ruotsalaisalaisen suunnittelun huippua. Se tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja hienostuneen ajokokemuksen, korostaen tyylikkyyttä ja teknologista innovaatiota. Tämä auto on osoitus siitä, että ympäristötietoisuus ja luksus voivat kulkea käsi kädessä.

Unohda polttoaineiden hinnanvaihtelut ja nauti Polestar 3 LR:n tarjoamasta hiljaisesta ja päästöttömästä ajosta. Auto kattaa tarpeesi niin päivittäisissä kaupunkimatkoissa kuin pidemmilläkin road trip -seikkailuilla. Sen Type 2 latauspistoke on yleisimmin käytetty Euroopassa, ja se mahdollistaa joustavan latauksen laajassa latausverkostossa. Jättimäinen 111 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa sinulle vaikuttavan toimintasäteen yhdellä latauksella, mikä tarkoittaa, että latauspisteiden etsiminen matkan varrella harvemmin tulee tarpeeseen.

Muista, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat laadukkaat ja luotettavat latausasemat sekä lisätarvikkeet, jotka tekevät Polestar 3 LR:n latauskokemuksesta vaivatonta ja tehokasta.

Auton akkukoko [kWh]

111

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

250

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet