Polestar 1 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Polestar 1 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tyylikkääseen ja innovatiiviseen Polestar 1 vuodelta 2017 - auton, joka ei ole vain katseenvangitsija vaan myös teknologian edelläkävijä. Tämä skandinaavisen designin helmi yhdistää upean esteettisen ilmeen huippuluokan suorituskykyyn ja ympäristötietoisuuteen, joka ilmenee sen tehokkaassa hybridijärjestelmässä.

Polestar 1:ssä on erikoislaatuinen 34kWh akkukapasiteetti, joka on huomattavasti suurempi tavallisille hybridiautoille tyypillisiin kapasiteetteihin verrattuna. Tämän ansiosta voit nauttia pidemmistä matkoista puhtaasti sähköisellä voimalla, mikä vähentää päästöjä ja säästää polttoainekustannuksissa. Auton Type 2 -latauspistoke on suunniteltu eurooppalaisten standardien mukaiseksi, mikä tarjoaa joustavuutta ja laajan yhteensopivuuden yleisimpien latausasemien kanssa.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvitsemasi tarvikkeet Polestar 1 -autosi latakseen, varmistaen, että matkasi jatkuvat keskeytyksettä ja tehokkaasti. Valitse meidät luoksesi, niin autamme sinua ylläpitämään tätä modernin ajon mestariteosta optimaalisessa kunnossa.

Auton akkukoko [kWh]

34

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet