Peugeot Ion 2013 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot Ion 2013 lataaminen
Kuvituskuva

Peugeot Ion 2013 on kompakti täyssähköauto, joka tarjoaa käyttäjälleen vaivattoman ja ympäristöystävällisen ajokokemuksen kaupunkiolosuhteisiin. Pienikokoisesta ulkokuorestaan huolimatta Ion tarjoaa miellyttävän ajotuntuman ja on tiloiltaan yllättävän avara, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti päivittäisiin ajomatkoille.

Auton sydämenä toimii 16kWh:n litiumioniakku, joka mahdollistaa sopivan toimintamatkan yhdellä latauksella kaupunkiajossa. Type1 latauspistoke varmistaa yhteensopivuuden monien markkinoilla olevien latausasemien kanssa, ja latausaika on optimoitu nopeaa täyttymistä varten. Ominaisuuksiin kuuluu myös kehittynyt energianhallintajärjestelmä, joka maksimoi akun kestävyyden ja ajoneuvon suorituskyvyn.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Peugeot Ionisi lataukseen, joten olet aina valmis seuraavaan vihreään seikkailuusi.

Auton akkukoko [kWh]

16

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet