Peugeot e-Rifter standard 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot e-Rifter standard 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Peugeot e-Rifter standard 2021 on tehokas ja monipuolinen sähköpaketti-a ja perheauto, joka on suunniteltu yhdistämään käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys yhteen eleganttiin pakettiin. Sen tilava sisusta ja joustavat istuinjärjestelyt tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkipäivän kuljetuksiin kuin seikkailunhaluisille viikonloppureissuillekin. Ajoneuvon nykyaikainen muotoilu ei ainoastaan puhuttele visuaalisesti, vaan myös korostaa Peugeot'n sitoutumista tyylikkääseen ja toiminnalliseen suunnitteluun.

E-Rifterin edistyksellinen sähkövoimainen aandotus mahdollistaa noin 50 kWh akkukapasiteetin ansiosta jopa 260 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella (WLTP-mittausmenetelmän mukaan). Tämä tekee autosta erinomaisen valinnan päivittäiseen ajoon ilman lisälatausten tarvetta. Type 2 -latauspistoke on standardin mukainen ja tukee jopa 11 kW:n lataustehoa, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan akun lataamisen. Lisäksi, ympäristötietoisena vaihtoehtona e-Rifter tarjoaa nollapäästöisen ajoelämyksen auttaen vähentämään liikenteen hiilijalanjälkeä.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja laitteet Peugeot e-Rifterin sujuvaan ja turvalliseen lataamiseen, varmistaen että voit aina lähteä matkaan ladatulla autolla.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet