Peugeot e-Expert 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot e-Expert 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Peugeot e-Expert 2020 on moderni ja monipuolisesti muunneltava sähköpakettiauto, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tehokkuutta ja ajomukavuutta. Se on suunniteltu täyttämään sekä yritysten että yksityishenkilöiden tarpeet. Tyylikkään ulkomuodon ja älykkäiden ajoavustimien lisäksi e-Expert vie kuorma-autoluokan energiatehokkuuteen uudelle tasolle.

Peugeot e-Expertissä on Type 2 -latausliitin, joka on Euroopan yleisin standardi ja mahdollistaa latauksen sekä julkisista latauspisteistä että yksityisistä latausasemista. Sähkömoottorin ansiosta auto tarjoaa välittömän väännön ja hiljaisen käyntiäänen, mikä tekee ajamisesta nautittavaa ja vähentää melusaastetta. Auton akkukapasiteetit ovat valittavissa joko 50 kWh tai suurempana 75 kWh, jotka takaavat erinomaiset toimintamatkat yhdellä latauksella, vastaavasti jopa 230 kilometriä tai 330 kilometriä WLTP-mittaustavan mukaan.

E-Expert on varustettu uusimmilla kuljettajaa avustavilla teknologioilla sekä kattavalla vakiovarustelulla, mikä tekee siitä poikkeuksellisen valinnan sähköiseen liiketoimintaan tai tehokkaaseen päivittäiseen käyttöön.

Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Peugeot e-Expert 2020 -autosi lataukseen, tarjoten luotettavan ratkaisun jokapäiväisiin lataustarpeisiisi.

Auton akkukoko [kWh]

50 / 75

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet