Peugeot e-308 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot e-308 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tämän vuoden viehättävään sähköautomallistoon uuden Peugeot e-308 2023:n muodossa, joka kiteyttää tyylikkyyden ja ympäristöystävällisen liikkumisen. Tämän elegantin kulkupelin muotoilu koostuu pelkistetystä siluetista, huomiota herättävistä LED-valoista ja tunnusomaisesta leijonalogosta, jotka yhdessä vangitsevat katseet tiellä liikkuessa.

Peugeot e-308 2023 on varustettu Type 2 latauspistokkeella, joka on yhtenevainen Euroopan standardien kanssa ja tarjoaa vaivattoman yhteensopivuuden useimpien julkisten latausasemien kanssa. Muotokielensä ohella auto säteilee huippumoderneja teknologisia ominaisuuksia, kuten ajoneuvokohtaisen infotainment-järjestelmän, joka tarjoaa kuljettajalle intuitiivisen käyttökokemuksen sekä liitettävyyttä arjen älylaitteisiin. Peugeot e-308:n 54 kWh:n akkukapasiteetti varmistaa, että voit nauttia pitkistä matkoista ilman huolta toistuvasta lataustarpeesta, tarjoten kattavan toimintasäteen yhdellä latauksella.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat lisävarusteet ja latausratkaisut Peugeot e-308 2023 -autosi tarpeisiin. Lataa ajoneuvosi tehokkaasti ja luotettavasti valitsemalla alan huipputuotteet meiltä.

Auton akkukoko [kWh]

54

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet