Peugeot e-208 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot e-208 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Peugeot e-208 tarjoaa raikkaan ja dynaamisen vaihtoehdon sähköautojen kasvavilla markkinoilla. Vuoden 2020 malli on suunniteltu tuomaan tyylikkyyttä ja innovatiivista teknologiaa päivittäiseen ajoon säilyttäen samalla legendaarisen 208-mallin urheilullisen siluetin. Kompakti muotoilu yhdistettynä aavistuksen futuristiseen etupaneeliin ja LED-ajovaloihin tekevät Peugeot e-208:sta huomionarvoisen ilmestyksen kaupunkiliikenteessä.

Peugeot e-208:n sydämessä sykkii tehokas 50 kWh akku, joka tarjoaa verrattoman ajomukavuuden ja tehon täysin sähköisessä muodossa. Type2 latauspistoke varmistaa latausyhteensopivuuden laajan latausverkon kanssa. Auton ajomatka yhdellä latauksella on vaikuttava, ja sen energiatehokkuus on optimoitu jokapäiväisiin tarpeisiin sopivaksi. Vaivattoman ajokokemuksen lisäksi e-208:ssa on viimeisintä teknologiaa edustavat informaatio- ja viihdejärjestelmät, jotka tekevät matkoista entistäkin nautittavampia.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Peugeot e-208:n lataamiseen, joten voit nauttia sähköautosi tuomasta vapauden tunteesta huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet