Peugeot e-2008 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot e-2008 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Peugeot e-2008 on vuoden 2020 moderni ja urbaani sähköauto, joka yhdistää tyylikkään muotoilun kestävään suorituskykyyn, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Tämä täyssähköinen versio Peugeotin suositusta 2008 SUV-mallista tarjoaa sulavalinjaisen ulkomuodon ja korkean istuinasennon, tarjoten erinomaisen näkyvyyden ja mukavuuden.

Peugeot e-2008:ssa on vaikuttava 50kWh akkukapasiteetti, mikä mahdollistaa jopa 320 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella WLTP-mittaustavan mukaisesti. Sen Type2 latauspistoke varmistaa laajan yhteensopivuuden yleisten latausasemien kanssa ja mahdollistaa maksimaalisen latausnopeuden kotioloissa sekä julkisissa latauspisteissä. Vauhdikkaan ja hiljaisen ajokokemuksen lisäksi e-2008:ssa on useita edistyneitä kuljettajan avustinjärjestelmiä, kuten aktiivinen kaistavahti, törmäyksenestojärjestelmä ja mukautuva vakionopeudensäädin, jotka kaikki lisäävät turvallisuutta ja ajomukavuutta.

Muista, että Nordic Plugista löydät laajan valikoiman sähköautojen latausasemia ja lisätarvikkeita, joiden avulla voit nauttia Peugeot e-2008 sähköautosi vaivattomasta ja tehokkaasta latauksesta missä tahansa liikutkin.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet