Peugeot 508 Hybrid4 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot 508 Hybrid4 on vuoden 2019 elegantti plug-in-hybridi, joka tarjoaa sulautetun ulkomuodon ja huipputeknologian yhdistelmän ympäristötietoiselle kuljettajalle. Sen urheilullinen olemus on rikastettu hiljaisella ja tehokkaalla hybridimoottorilla, joka tekee ajokokemuksesta paitsi miellyttävän myös taloudellisen. Vuoden 2019 malli heijastaa Peugeot'n sitoutumista kestävän kehityksen tavoitteisiin tarjoten samalla miellyttävän ja vakuuttavan ajotuntuman.

Peugeot 508 Hybrid4:n sydämessä sykkii tehokas yhdistelmä bensiinimoottoria ja sähkömoottoria, joiden ansiosta auto tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen sekä alhaiset päästöarvot. Type 2 -latauspistokkeen ansiosta lataaminen onnistuu helposti ja nopeasti, ja 11,8kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan pelkällä sähköllä, mikä on ihanteellista lyhyille työmatkoille tai kaupunkiajoon. Tämä tekee autosta käytännöllisen ratkaisun niille, jotka haluavat nauttia sähköisen liikkumisen eduista ilman että täytyy luopua polttomoottorin tuomasta joustavuudesta pidemmillä reissuilla.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Peugeot 508 Hybrid4 -autosi lataukseen, mukaan lukien laadukkaat latausasemat ja erilaiset latauskaapelit, jotka takaavat luotettavan ja kätevän latauskokemuksen.

Auton akkukoko [kWh]

11,8

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet