Peugeot 408 PHEV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot 408 PHEV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu uuden ajan eleganssiin: Peugeot 408 PHEV 2022 on suunniteltu urbaaniin seikkailuun ja tehokkuuden äärimmäisyyksiin. Tämä pistokehybridiauto yhdistää ylellisen muotoilun ja innovatiivisen tekniikan, tarjoten dynaamisen ajokokemuksen sekä kaupungin sykkeessä että avoimilla teillä. 408 PHEV houkuttelee katseita skarpeilla linjoillaan ja modernilla ulkomuodollaan, joka viestii sekä rohkeudesta että ympäristötietoisuudesta.

Peugeot 408 PHEV on varustettu Type2 latauspistokkeella, joka on yleisesti hyväksytty Euroopassa ja yhteensopiva valtaosan sähköautojen latausasemien kanssa. Sen 12,4 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa riittävän sähköisen toimintasäteen arkikäyttöön, ja kätevän pistokehybridijärjestelmän ansiosta voit nauttia pidemmistä matkoista huolta kantamatta. Ajoneuvon älykäs järjestelmä optimoi automaattisesti voiman käytön polttomoottorin ja sähkömoottorin välillä, varmistaen tehokkaan kulutuksen ja miellyttävän matkanteon.

Muistathan, että Nordic Plugista löytyy kaikki tarpeelliset tarvikkeet Peugeot 408 PHEV:n vaivattomaan ja turvalliseen lataukseen – olipa kyse sitten koti-, toimisto- tai julkisista latausratkaisuista.

Auton akkukoko [kWh]

12,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet