Peugeot 308 SW GT Hybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot 308 SW GT Hybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Innovatiivinen ja tyylikäs, Peugeot 308 SW GT Hybrid 2021 vie sinut ajamisen seuraavalle tasolle, tarjoamalla ekologisen ja suorituskykyisen ajokokemuksen. Tämä hybridiversio yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet, tarjoten sulavaa voimansiirtoa ja huipputason ajodynamiikkaa, olitpa sitten kaupungin sykkeessä tai avoimilla teillä.

Auton 12,4 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan pelkällä sähköllä, ja sen Type 2 -latausliitin on yleiseurooppalainen standardi, mikä tekee lataamisesta vaivatonta ja monipuolista. Peugeot 308 SW GT Hybrid tarjoaa modernin kosketusnäytön, huippuluokan turvajärjestelmät, ja sen ajotilat voidaan muokata kuljettajan mieltymysten mukaan, vaihdellen taloudellisesta sähkötilasta dynaamiseen urheilutilaan.

Lisäksi muotoilu ei ole pelkästään esteettisesti miellyttävä, vaan auton virtaviivainen ulkomuoto ja aerodynaamiset linjat tekevät siitä myös polttoainetaloudellisen. Näissä moderneissa hybrideissä sähkömoottorin teho yhdistettynä pienempään akkukapasiteettiin luo ihanteellisen yhdistelmän arjen ajamiseen ja päästöjen minimointiin.

Muista, että kaikki tarvitsemasi tarvikkeet autosi lataamiseen löydät sujuvasti Nordic Plugista, oli kyseessä sitten latausjohto, seinäasema tai muut latausvälineet. Nordic Plug on valintasi kun haluat luotettavat, laadukkaat ja yhteensopivat latausratkaisut Peugeot 308 SW GT Hybridillesi.

Auton akkukoko [kWh]

12,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet