Peugeot 3008 HYBRID4 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Peugeot 3008 HYBRID4 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Peugeot 3008 HYBRID4 edustaa viimeisintä hybriditeknologiaa crossover-segmentissä, yhdistäen tyylikkään muotoilun ja vahvan suorituskyvyn ympäristötietoisuuteen. Vuoden 2019 malli, jossa on vetovoimainen nelivetojärjestelmä ja hybridivoimakoneisto, tarjoaa huippuluokan käyttömukavuutta sekä kaupungin kujilla että maasto-olosuhteissa.

3008 HYBRID4:n sydän on sen tehokas voimanlähde, joka koostuu 1.6-litraisesta bensiinimoottorista yhdistettynä kahteen sähkömoottoriin, jotka tarjoavat yhteensä jopa 300 hevosvoimaa. Type 2 -standardin mukainen latauspistoke mahdollistaa helpon ja monipuolisen latauksen erilaisilta latausasemilta, ja 13,2kWh:n akkukapasiteetti varmistaa, että voit nauttia täysin sähköisestä ajosta useita kymmeniä kilometrejä yhdellä latauksella. Ajoneuvon energiatehokkuus ja adapterautuvainen sähkömoottori takaavat miellyttävän sekä ekologisen ajokokemuksen.

Täydentääksesi Peugeot 3008 HYBRID4 käyttökokemuksen, Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat latausratkaisut ja lisätarvikkeet, jotka varmistavat, että autosi akku on aina ladattu ja valmiina seuraavalle reissulle.

Auton akkukoko [kWh]

13,2

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet