Opel Zafira-e Life S/M/L 50kWh 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Zafira-e Life S/M/L 50kWh 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Opel Zafira-e Life S/M/L 50kWh 2021 on käytännöllinen ja monikäyttöinen sähköauto, joka tarjoaa kestävän ja mukavan matkustuskokemuksen niin kaupunkiajossa kuin pidemmillä reissuillakin. Säädettävien kokoonpanojensa ansiosta, joista valittavana ovat S, M ja L -kokoiset mallit, tämä sähköinen tilaihme soveltuu erinomaisesti niin suurille perheille kuin liiketoiminta-ajoonkin, tuoden tilaa jopa yhdeksälle matkustajalle.

Opel Zafira-e Lifessa on Type2 latauspistoke, mikä on Euroopan laajuisesti standardisoitu latausjärjestelmä. Auton suuri 50kWh akkukapasiteetti mahdollistaa vakuuttavan toimintasäteen yhdellä latauksella, ja modernit ajotilavalinnat mahdollistavat energiankulutuksen optimoinnin ajotilanteen mukaan. Täysvarustellun infotainment-järjestelmän ja kuljettajaa avustavien teknologioiden ansiosta ajomatka sujuu turvallisesti ja viihdyttävästi, ja viimeisimmän sukupolven turvajärjestelmät takaavat mielenrauhan niin kuljettajalle kuin matkustajille.

Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat ja korkealaatuiset tarvikkeet Opel Zafira-e Life autosi lataamiseen, jotta matkasi jatkuvat katkotta ja ympäristöä kunnioittaen.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet