Opel Zafira-e Life M/L 75kWh 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Zafira-e Life M/L 75kWh 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu viihtyisään ja ympäristöystävälliseen matkustuskumppaniin: Opel Zafira-e Life M/L, vuosimalli 2021, edustaa täyssähköisten tila-autojen uutta aikakautta. Tämä monipuolinen sähköauto on täydellinen yhdistelmä tilaa, mukavuutta ja kestävää liikkuvuutta. Sen moderni muotoilu yhdistettynä viimeisimpään sähköautoteknologiaan tarjoaa kattavan ratkaisun niin perheille kuin liike-elämän tarpeisiinkin.

Varustettuna suurella 75kWh akkukapasiteetilla, Zafira-e Life tarjoaa kadehdittavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Älykkäiden energianhallintajärjestelmien ansiosta voit nauttia pidemmistä matkoista huolehtimatta jatkuvasta lataustarpeesta. Auto on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, mikä on yksi yleisimmistä Euroopassa käytetyistä latausstandardeista, mahdollistaen näin laajan yhteensopivuuden julkisten latauspisteiden kanssa. Nopea latauskyky takaa että voit ladata akun nopeasti, oli kyseessä sitten pikalatausasema tai kotilataus.

Opel Zafira-e Life on suunniteltu täyttämään nykyaikaiset liikkuvuustarpeet, tarjoten samalla miellyttävän ja vastuullisen ajokokemuksen. Valitse kestävän tulevaisuuden puolesta ja nauti joka matkasta, missä ja milloin tahansa.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut Opel Zafira-e Life sähköautosi lataukseen – luotettavasti ja asiantuntevasti. Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat latausasemat ja lisävarusteet.

Auton akkukoko [kWh]

75

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet