Opel Vivaro-e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Vivaro-e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Opel Vivaro-e 2021 on moderni ja tehokas sähköpakettiauto, joka yhdistää tilavuuden, monikäyttöisyyden ja ympäristöystävällisyyden. Tämä ajoneuvo on erityisesti suunniteltu yritysten ja yksityishenkilöiden liiketoiminnan tarpeisiin, jotka vaativat tehokasta kuljetuskapasiteettia ilman päästöjä. Vivaro-e tarjoaa täysin sähköisen ajomatkan, jonka sujuvuus ja hiljaisuus tekevät jokaisesta matkasta nautinnollisen.

Opel Vivaro-e:n sydämenä toimii vaikuttava 75kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa pitkän toimintamatkan ilman tarvetta usein toistuville latauksille. Type2-latauspistokkeen ansiosta lataus on nopeaa ja helppoa, minkä lisäksi yhteensopivuus useimpien latausasemien kanssa tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen. Vivaro-e on varustettu kattavilla turvallisuus-, mukavuus- ja viestintävarusteilla, ja se seisoo vahvasti sähköautojen eturivissä tarjoten sekä taloudellisuutta että vastuullisuutta liikenteessä.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Opel Vivaro-e:n lataamiseen, olipa kyseessä sitten kotiin asennettava latausasema tai mobiililaturi matkoille.

Auton akkukoko [kWh]

75

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet