Opel Mokka-e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Mokka-e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikäs ja urbaani Opel Mokka-e on vuoden 2021 täyssähköauton malli, joka on suunniteltu yhdistämään suorituskyky ja ympäristötietoisuus. Sen dynaaminen muotoilu ja kompaktit mittasuhteet tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin kaupunkiympäristöön kuin pidemmillekin matkoille, tarjoten samalla huipputekniikkaa ja kestävän kehityksen mukaisen ajokokemuksen.

Opel Mokka-e:n tehokas 50 kWh:n akku tarjoaa kattavan toimintamatkan yhdellä latauksella, ja sen Type 2 -latauspistoke on standardimalli, joka on yhteensopiva useimpien julkisten ja kotitalouksien latausasemien kanssa. Auton sähköinen voimalinja vakuuttaa reippaalla väännöllä heti alhaalta tulevasta kierrosalueesta, ja ajoneuvon huippunopeus on rajoitettu edistämään energiatehokkuutta ja optimaalista toimintamatkaa. Tämä moderni sähkö-SUV tarjoaa myös tehtaan mukaisen navigointijärjestelmän, joka auttaa löytämään lähimmät latausasemat, sekä sovelluksia, jotka mahdollistavat muun muassa latausten etähallinnan ja ajoajan asettamisen.

Muista, että tarvittaessa Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Opel Mokka-e:n lataamiseen – laadukkaat latausasemat, kestävät kaapelit ja kätevät lisätarvikkeet – kaikki saman katon alta helpottaen sähköautoilusi jokaista askelta.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / O: 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet