Opel Grandland X PHEV 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Grandland X PHEV 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Opel Grandland X PHEV 2019 on dynaaminen ja monipuolinen plug-in-hybridi, joka tarjoaa tehokkaan ajokokemuksen sekä kaupunkisolosuhteissa että maanteillä. Tällä edistyksellisellä crossover-mallilla yhdistyvät sulavalinjainen muotoilu ja perheauton käytännöllisyys, mukana moderni tekniikka ja vastuullinen ajotapa.

Grandland X PHEV on varustettu Type 2 -latauspistokkeella ja 13,2 kWh:n akkukapasiteetilla, joka mahdollistaa merkittävän määrän ajokilometrejä puhtaasti sähköllä, vähentäen päästöjä ja polttoainekustannuksia. Auton ajoneuvoteknologiat, kuten adaptiivinen nelivetojärjestelmä, tekevät sen käsiteltävyydestä erinomaisen kaikissa ajo-olosuhteissa, kun taas yhteensä 224 hevosvoimaa tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaiken tarvittavan Opel Grandland X PHEV -autosi lataamiseen, olipa kyseessä sitten juuri oikeanlainen latausasema tai muut lisätarvikkeet.

Auton akkukoko [kWh]

13,2

Auton laturin teho [kW]

3,7 / 6,6

Auton laturin kytkentä

1x16A / 2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet