Opel Grandland PHEV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel  Grandland PHEV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Opel Grandland PHEV 2021 on moderni pistokehybridi, joka tarjoaa täydellisen tasapainon polttomoottorin voiman ja sähköisen ajon hiljaisuuden välille. Ajoneuvon ulkomuoto yhdistää dynaamisen muotoilun ja tukevan rakenteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupungissa kuin maantieajossa. Kyseessä on ajoneuvo, joka on suunnattu niille, jotka haluavat astua sähköautoilun maailmaan ilman, että joutuvat tinkimään matkan pituudesta tai suorituskyvystä.

Opel Grandland PHEV 2021:n kehittyneistä ominaisuuksista löytyy Type 2 latauspistoke, joka on yleisesti käytössä Euroopan latausinfrastruktuurissa, tarjoten käyttäjäystävällistä ja nopeaa latausta. Auton 13,2kWh litiumioniakku kätkee sisäänsä riittävästi energiaa huolehtimaan päivittäisistä lyhyistä matkoista täysin sähköisellä voimalla, parantaen huomattavasti kulutustehokkuutta ja vähentäen päästöjä. Lisäksi ajoneuvo hyödyntää edistyksellistä järjestelmää, joka mahdollistaa sekä akun että polttomoottorin tehokkaan käytön.

Me Nordic Plugilla ymmärrämme, että latausaseman ja tarvikkeiden valinta on oleellinen osa sähkö- ja hybridiauton omistajuutta. Tarjoamme kaikki tarvittavat tarvikkeet Opel Grandland PHEV 2021:n lataukseen, asiantuntijavinkit mukaan lukien, varmistaaksemme, että saat autostasi parhaan mahdollisen hyödyn.

Auton akkukoko [kWh]

13,2

Auton laturin teho [kW]

3,7 / ( 7,4 )

Auton laturin kytkentä

1x16A / ( 1x32A )

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet