Opel Corsa-e 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Corsa-e 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu Opel Corsa-e:n, moderniin ja dynaamiseen sähköautoon, joka määrittelee uudelleen kaupunkiajoa vuodesta 2019 alkaen. Tämä ajoneuvo on suunniteltu niin tavalliseen arkeen kuin viikonloppuseikkailuihin, tarjoillen hyvän yhdistelmän edistyksellistä teknologiaa ja huoletonta ajonautintoa. Pienikokoinen ulkoasu kätkee taakseen yllättävää tehokkuutta ja erinomaista suorituskykyä.

Opel Corsa-e on täydellinen valinta ympäristötietoiselle kuljettajalle, joka ei halua tinkiä ajamisen ilosta. Auton 50 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella, joten voit nauttia pidemmistä reissuista ilman jatkuvaa lataustarvetta. Type 2 -latauspistoke varmistaa monipuoliset latausvaihtoehdot, joten voit ladata autosi niin kotona kuin julkisilla latausasemilla. Corsa-e:ssä yhdistyvät saumattomasti mukavuus, laadukkaat materiaalit ja innovatiiviset turvallisuusominaisuudet, jolloin jokaisesta ajomatkasta tulee entistä nautinnollisempi.

Muista, että Nordic Plugista saat kätevästi hankittua kaiken tarvittavan Opel Corsa-e:n lataamiseen, aina luotettavista latausasemista käytännöllisiin lisävarusteisiin.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet