Opel Astra PHEV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel  Astra PHEV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu uuteen Opel Astra PHEV 2022 -malliin, joka edustaa seuraavan sukupolven hybridiautoilun kärkeä. Tämä säkenöivän tyylikäs pistokehybridi on täydellinen yhdistelmä huipputehokasta polttomoottoria ja edistyksellistä sähkömoottoriteknologiaa, joka tarjoaa ajonautintoa jokaiseen päivään sekä pienemmän hiilijalanjäljen tulevaisuuden liikenteeseen.

Opel Astra PHEV:n sydän on sen innovatiivinen 12,4 kWh:n akku, joka latautuu kätevästi Type 2 -latauspistokkeen kautta. Tämä akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan täyssähköisen toimintamatkan, joka takaa päästötöntä ajoa kaupunkiympäristössä ja lyhyemmillä matkoilla, vähentäen tarvetta perinteiselle polttoaineelle ja säästäen samalla omistajansa rahapussille. Lisäksi, kun akku yhdistetään auton polttomoottoriin, saat nauttia laajennetusta toimintamatkasta ja joustavuudesta ilman latausahdistusta.

Autoon integroitua latausjärjestelmää täydentää sen hienostunut muotoilu, älykäät ajoavustimet ja viimeisintä huutoa olevat infotainment-järjestelmät, mikä tekee Opel Astra PHEV:stä erinomaisen valinnan niin aktiivista kaupunkielämää viettävälle kuin viikonloppureissuja suunnittelevalle. Huippuluokan mukavuus ja laatu kohtaavat tässä ajoneuvossa, missä matkustamomukavuutta ja ajodynamiikkaa ei ole tingitty lainkaan.

Muista, että kaikki tarvittavat tarvikkeet turvalliseen ja tehokkaaseen lataukseen Opel Astra PHEV -autoosi löydät kätevästi Nordic Plugista – luotettava kumppani sähköisen liikkuvuuden aikakauteen.

Auton akkukoko [kWh]

12,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet