Opel Ampera-e 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Ampera-e on vallankumouksellinen täyssähköauto, joka tuo sähköisen liikkumisen ulottuvillesi päivittäisessä elämässä. Vuoden 2017 malli on tunnettu ennennäkemättömästä ajomatkastaan yhdellä latauksella ja modernista muotoilustaan, mikä tekee siitä sekä käytännöllisen että tyylikkään valinnan tietoiselle autoilijalle. Ampera-e:n dynaamisen ulkomuodon alta paljastuu huippumoderni sähkömoottori ja tilava, viihtyisä matkustamo, joka täyttää nykypäivän kuljettajan ja matkustajien tarpeet.

Tämän edistyksellisen ajokki on varustettu pitkäkestoisen 60 kWh akkukapasiteetin ja Type 2 latauspistokkeen uskomattomalla yhdistelmällä, joka antaa sinulle jopa 500 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella (WLTP standardin mukaan). Viiden hengen istuimet tarjoavat mukavuutta kaikille matkustajille, ja monipuolinen multimedialaitteisto mahdollistaa nautinnollisen ajokokemuksen. Innovatiiviset turva-ja ajotukiominaisuudet lisäävät luottamusta liikenteessä ja helpottavat parkkeerausta. Lisäksi taloudellisuus ja vähäpäästöisyys tekevät Opel Ampera-e:stä loistavan valinnan ympäristötietoiselle kuljettajalle.

Haluatpa sitten pidennetyn ajomatkan viikonloppureissulle tai luotettavan päivittäisen kulkuvälineen, Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat laadukkaat latausasemat ja tarvikkeet Opel Ampera-e:n lataukseen turvallisesti ja tehokkaasti.

Auton akkukoko [kWh]

60

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet