Opel Ampera 2011 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Opel Ampera 2011 lataaminen
Kuvituskuva

Opel Ampera, ensiaskel kohti tulevaisuuden liikkumista jo vuonna 2011, on edistyksellinen hybridi sähköauto, joka yhdistää älykkäät teknologiat ja ympäristötietoisuuden eleganttiin pakettiin. Sen muotoilu henkii aerodynaamisuutta ja modernia muotoilua, joka säilyttää viehätyksensä vuosien varrella. Amperan pitkälle kehitetty voimansiirto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia hiljaisesta ja päästöttömästä ajokokemuksesta, kun se kykenee kulkemaan pelkän sähkön voimin.

Tämä malli on varustettu Type 1 -latauspistokkeella ja sen 16kWh litium-ioniakku tarjoaa kohtuullisen sähköisen toimintasäteen, johon voit luottaa päivittäisissä ajomatkoissa. Lisäksi Opel Amperan bensiinimoottori laajentaa toimintamatkaa ja lievittää mahdollista latausahdistusta, eli range anxietyä, mahdollistaen pitkätkin ajomatkat ilman lataustaukoja. Auton energiaa hyödyntävä jarrutusjärjestelmä sekä harkitusti optimoidut ajotilat tekevät energiankulutuksesta tehokasta ja ympäristöystävällistä.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Opel Amperasi lataukseen, olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Meiltä löydät laadukkaat latausasemat ja lisävarusteet, jotka takaavat sujuvan latauskokemuksen ja auttavat pitämään sähköautosi aina toimintavalmiina.

Auton akkukoko [kWh]

16

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet