Nissan Townstar 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nissan Townstar 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa kokemaan Nissan Townstar 2022 - sähköauto, joka uudistaa näkemyksesi urbaanista liikkumisesta. Tämä kehittynyt ja tyylikäs pakettiauto tarjoaa yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja vihreää teknologiaa sekä vakuuttaa käytännöllisyydellään. Townstarin viimeistelty muotoilu ja modernit linjat tekevät siitä katseenkiinnittäjän, kun taas sen täyssähköinen 44 kWh:n akkukapasiteetti varmistaa, että pääset määränpäähäsi saasteettomasti ja hiljaisesti.

Nissan Townstar on varustettu modernilla Type 2 -latauspistokkeella, mikä tekee auton lataamisesta sekä nopeaa että helppoa laajalti yhteensopivissa latauspisteissä. Townstarin tarjoama toimintasäde on ihanteellinen päivittäiseen ajoon kaupungissa sekä pidemmille matkoille, sillä latauskertojen välillä pääsee ajamaan merkittäviä matkoja. Auton sisätila on muunneltavissa tarpeidesi mukaan, ja edistykselliset turvaominaisuudet takaavat rauhallisen matkan niin kuljettajalle kuin matkustajillekin.

Muista, että kaikki tarvitsemasi tarvikkeet Nissan Townstarisi lataamiseen, kuten latauskaapelit, latausasemat ja muut lisätarvikkeet, löydät kätevästi Nordic Plugista. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua sekä korkealaatuiset tuotteet kaikkiin sähköautosi lataustarpeisiin.

Auton akkukoko [kWh]

44

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

75

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet