Nissan e-NV200 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nissan e-NV200 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Nissan e-NV200 (2017) on kestävä ja monipuolinen sähköpakettiauto, joka yhdistää käytännöllisyyden ja ympäristötietoisuuden ainutlaatuisella tavalla. Erinomaisen toiminnallisuutensa ansiosta se sopii mainiosti niin kaupunkiympäristön tarpeisiin kuin vaativampaankin yrityskäyttöön. Nissan e-NV200 tarjoaa sähköautoksi poikkeuksellisen tilavan tavaratilan ja henkilöautomainen kyyti, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun ekomielisille kuljettajille, jotka tarvitsevat tilaa ja toimivuutta.

Tämän mallin 40kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan toimintasäteen ennen lataustarvetta, lyöden monen hybridin laudalta. Type1-latauspistoke on tämän vuosimallin yleinen standardi, ja sen avulla lataus on sujuvaa ja tehokasta. e-NV200 soveltuu niin normaali- kuin pikalataukseen, ja se on varustettu älykkäillä toiminnoilla, kuten etäohjattavilla latausasetuksilla ja esilämmitys-ominaisuudella.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Nissan e-NV200:n lataamiseen, tarjoten sinulle kattavan valikoiman laadukkaita latausasemia ja lisätarvikkeita.

Auton akkukoko [kWh]

40

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet