Nissan e-NV200 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nissan e-NV200 2014 lataaminen
Kuvituskuva

Nissan e-NV200 (2014) on täyssähköinen hyötyajoneuvo, joka yhdistää perinteisen kuorma-auton monipuolisuuden ja tilavuuden sähköauton ympäristöystävällisyyteen ja taloudellisuuteen. Tämä auto on ihanteellinen valinta kaupunkiajoon, toimituksiin tai jopa aktiiviseen vapaa-aikaan niille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ilman kompromissia käytännöllisyydessä.

E-NV200 on varustettu 24kWh litiumioniakulla ja Type 1 -latausliittimellä, joka mahdollistaa sen, että akun voi ladata tyhjästä täyteen jopa 4-8 tunnissa riippuen käytetystä latauspysäkistä tai lataustehosta. Täyden latauksen myötä auton toimintasäde on noin 170 kilometriä (NEDC), mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön. Täyssähköinen voimalinja tarjoaa välittömän väännön ja sujuvan ajokokemuksen ilman pakokaasupäästöjä.

Nissan e-NV200:n ajoneuvoteknologia sisältää myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten navigointijärjestelmän, peruutuskameran ja energianhallintajärjestelmän, jotka auttavat optimoimaan matkasi ja sähkönkulutuksen. Lisäksi varustelutasosta riippuen autosta löytyy myös monia muita mukavuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, kuten ilmastointi, vakionopeudensäädin ja ESP-ajovakauden hallintajärjestelmä.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat latausasemat ja -tarvikkeet Nissan e-NV200 -sähköautosi lataamiseen, olipa tarve sitten kotilatauspistokkeelle tai tehokkaammalle latausratkaisulle.

Auton akkukoko [kWh]

24

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet