Nissan Ariya 63kWh 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nissan Ariya 63kWh 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikäs, rohkea ja innovatiivinen – Nissan Ariya 63kWh 2022 avaa uuden aikakauden sähköautomatkailussa. Tämän futuristisen crossoverin muotoilu henkii modernia japanilaista muotoilufilosofiaa, yhdistäen sujuvasti esteettisen viehätyksen ja toiminnallisuuden. Ariyan aerodynaaminen muotoilu ei ainoastaan kerro sen edistyksekkäästä luonteesta, vaan myös parantaa auton suorituskykyä ja toimintasädettä.

Ariya 63kWh on varustettu Type 2 latausliitännällä, joka on yleisesti eurooppalaisten sähköautojen standardi, ja sen suuri 63kWh akkukapasiteetti takaa huomattavan ajomatkan yhdellä latauksella, vähentäen lataustarvetta kaupunkiajossa sekä pitkillä matkoilla. Autoon kuuluu edistyksellinen e-Pedal, jonka avulla voit hallita sekä kiihtyvyyttä että jarrutusta yhdellä polkimella, sekä ProPILOT avustava ajotekniikka, joka varmistaa turvallisen ja vaivattoman ajokokemuksen. Ariyan sisätilat ovat minimalistiset ja tilavat, eteenpäin suuntautuneella muotoilulla, tarjoten kuljettajille ja matkustajille ensiluokkaisen matkustusmukavuuden.

On hyvä muistaa, että kaikki tarvittavat lisätarvikkeet ja latausasemat Nissan Ariya 63kWh -auton lataamiseen löydät vaivattomasti Nordic Plug -verkkokaupastamme.

Auton akkukoko [kWh]

63

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet