Nio ET7 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nio ET7 2022 on edistyksellinen sähköauto, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen ajokokemuksen tulevaisuuteen katsovalla muotoilulla ja innovatiivisilla teknologioilla. Tämä uuden sukupolven luksussedan on varustettu huippuluokan autonomisilla ajoominaisuuksilla ja älykkäällä käyttöjärjestelmällä, joka vie mukavuuden ja tehot uudelle tasolle.

Nio ET7:n sydämenä toimii tehokas täyssähköinen voimalinja, jossa on valittavana kaksi akkukapasiteettia, 75kWh tai 100kWh, mikä mahdollistaa hämmästyttävän pitkät toimintamatkat yhdellä latauksella. Sähköautoa ladataan Type2-latauspistokkeella, joka on standardi Euroopan markkinoilla ja yhteensopiva useimpien julkisten ja yksityisten latausasemien kanssa. Suorituskyky ei myöskään jää huomiotta, sillä täyssähköinen vetotapa varmistaa välittömän vasteen kaasuun ja sulavan, mutta voimakkaan kiihtyvyyden.

Muistathan, että Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Nio ET7:n lataukseen, aina Type2-latauskaapeleista seinäasemiin ja mobiililatauspisteisiin. Eikä unohdeta laadukkaita latausratkaisuja, jotka varmistavat, että Nio ET7:ssäsi piilee aina täysi voimavaranto tuleviin seikkailuihin.

Auton akkukoko [kWh]

75 / 100

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet