Nio ET5 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nio ET5 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Koe tulevaisuuden ajamisen ilo uudella Nio ET5 2022 -mallilla, joka yhdistää edistyksellisen sähköautoteknologian huippuluokan suorituskykyyn ja eleganttiin muotoiluun. Tämä ilmeikäs sedan-malli osoittaa, että sähköautot eivät ole ainoastaan ympäristövastuullinen valinta, vaan ne tarjoavat myös poikkeuksellisen ajokokemuksen, luksusluokan mukavuuden ja huipputason tekniset innovaatiot.

Nio ET5 tarjoaa kaksi akkuvaihtoehtoa: 75kWh tai 100kWh, jotka molemmat takaavat erinomaisen toimintamatkan ja tehokkaan energiankäytön. Varustettu modernilla Type2 latauspistokkeella, Nio ET5 varmistaa, että latausvaihtoehdot ovat monipuoliset ja helposti saatavilla, joten voit täyttää akun vaivattomasti kotona tai julkisilla latausasemilla. Kestävä ja nopea lataus tarjoaa lisää joustavuutta ja vapautta liikkuville kuluttajille.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarpeelliset tarvikkeet Nio ET5 -autosi lataamiseen, joten saat liikkeellesi luotettavan ja saumattoman latauskokemuksen. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan varmistaaksemme, että autosi pysyy aina ladattuna ja valmiina matkaan.

Auton akkukoko [kWh]

75 / 100

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet